bigfunevents

team

Dimitri

Zit al 20 jaar in de muziekwereld. Heeft al verschillende singles uitgebracht met ervaring in de showbizz wereld oa. 10 om te zien, een single onder Pat Krimson van 2 Fabiola. Heeft een duo bandje met wisselende professionele muzikanten. Is een absolute toppresentator en entertainer als u leven in huis wil hebben met zeker een korreltje humor erbij. Heeft een waaier van kennis van liedjes als geen ander en het samen zingen met andere mensen in een 2de stem is voor hem steeds een leuke uitdaging.

Colin

Is een spring in het veld. Heeft ook een eigen duo bandje en is ook de persoonlijke gitarist van Salim Seghers. Een uitstekende zanger met een 10 jaar evaring op zak. Ook een goede presentator en heeft ook een zeer uitgebreide repertoire van zowel jonge als oude liedjes.

Johan

Een uitstekende Dj die beter bekend staat als Woody Woodstock. Heeft ook een enorme bagage in de oldies zoals geen ander. Dat is ook namelijk zijn specialiteit.

Bart

Is een knotsgekke all round animator. Met de nadruk op carnaval. Dit is zijn ding! Ook met zijn goede stemkwaliteiten kan hij de mensen entertainen. Zijn motto is hoe gekker hoe liever !